Mijn visitekaartjes: de 3e verjaardag van dit jaar!

Mijn visitekaartjes: de 3e verjaardag van dit jaar!

10 juli 2020

Met mijn visitekaartjes was het liefde op het eerste gezicht!

Een jaar of vijf geleden was mijn eerste kennismaking met Logoloop en dat was liefde op het eerste gezicht. Uitnodigingen, productpresentaties, visitekaartjes; het kan allemaal. Dus het was me meteen duidelijk: de volgende keer…. En op 10 juli 2019 was het zover; de post bracht vier heel zware doosjes van 18x16x6,5 cm., tot aan de rand gevuld met mijn nieuwe visitekaartjes. Kaartjes die ik echt met heel veel plezier afgeef! Vind je visitekaartjes ouderwets? Iets dat ligt te verstoffen in een bakje? Mijn kaartje (sneakpreview) laat je niet meer los!

#Workgoals #Bucketlist #Ontzettendblijmetmijnvisitekaartjes #Succesvol-pa.nl #advies&inkoop #LogoLoop #gepersonaliseerdekantoorartikelen