Over mij

Ruim 20 jaar ervaring in het vak en sinds 2011 Freelance aan de slag. Ervaring als Directiesecretaresse, Management Assistent, PMO en P.A. Wie had dat ooit gedacht? Het was erg leuk als mijn moeder vroeger oude ponskaarten mee naar huis nam waar we kantoortje mee konden spelen. En als ik aan mijn opa’s grote bureau mocht zitten en échte brieven mocht typen op zijn ouderwetste Olivetti voelde ik me heel groot en volwassen. Maar na de Mavo ging ik naar de Mode- & Kledingopleiding richting Presentatie (o.a. grafisch werk en etaleren). Want in geen 1000 jaar wilde ik ‘op kantoor’ want dat was zó saai! Vervolgens toch de Havo. En een secretaresse opleiding. En een opleiding tot Management Assistente. (En een summercourse aan de Kunstacademie). Vervolgens bleek werken als Directiesecretaresse/Management Assistente/PA helemaal niet saai te zijn. Integendeel! Het takenpakket is heel breed en geen dag is hetzelfde. Je leert snel veel over een organisatie. Er is contact met allerlei verschillende mensen over allerlei verschillende zaken. Zelfstandig en proactief werken maakt het werk ontzettend leuk. En de kers op de taart is een fijne samenwerking met je manager of CEO als je samen een geolied team vormt. Uiteindelijk is dit gewoon ontzettend leuk werk. Als freelancer hou ik mezelf scherp door de verschillende opdrachten. Bij elke opdracht ligt de nadruk toch weer op een ander aspect van het werk en zo blijft dit vak mij uitdagen.

 

Mijn expertise kan worden ingezet voor een langere samenwerking of voor tijdelijk extra ondersteuning. Bijvoorbeeld voor:
• (complex) agendabeheer, het helpen afhandelen van uw mailbox & actielijsten en telefoonbeheer;
• het organiseren van vergaderingen, specials & events;
• het bijhouden van sociale media & websites;
• het schrijven of redigeren van nieuwsbrieven, verslagen, rapporten en andere teksten;
• het opzetten of reorganiseren van een secretariaat;
• het helpen optimaliseren van bedrijfsprocessen;
• het begeleiden van een junior-secretaresse of stagiair(e);
• het coördineren van werkzaamheden rondom een nieuwe huisstijl of bedrijfsverhuizing;
• licht financieel-administratief werk zoals het opstellen en navolgen van offertes en facturen, de administratie voorbereiden voor de boekhouder en BTW aangiftes doen;
• het CRM-systeem bijhouden – en meer.

 

Door mijn uitgebreide werkervaring ben ik vrij snel ingewerkt.

 

Mijn competenties: gestructureerd en accuraat, enthousiast, gedreven, hands-on, servicegericht en loyaal. Ik hou van regelen en organiseren en van een ontspannen benadering van het werk. Denk graag out-of-the-box en ben op mijn best als ik passie heb voor mijn klant/de branche/het product. Een beetje humor hier en daar maakt werken leuk. Ik ben een Verbinder en volgens de DISC-methode ben ik vrij rood, deels groen en ook een beetje blauw.

Mijn roots liggen in Genua, Italië.

 

Mijn persoonlijke interesses liggen bij architectuur (interieur, gebouwen, tuin en landschap), boeken, bujo, circulaire economie, concerten, design, duiken, films, fitness, fotografie, industrieel ontwerp, innovatie (design, techniek, C2C!), interieurinrichting, Italië, jachtbouw, kitesurfen (bucketlist), koffie (van koffieboon tot Barista), kostuumgeschiedenis, lezen, reizen, paardrijden (bucketlist), skiën (bucketlist), stedenbouwkunde, styling, stoffen, thee (van theeplant tot Theesommelier), vormgeving en de uitgeverij.

 

Comfortabel voor u: ik ben zelfstandig ondernemer en dat scheelt u de tussenkomst van (een wisselende contactpersoon bij) een uitzendbureau. Verder is er voor u geen afdracht van premies en belastingen of de noodzaak van een loon- of personeelsadministratie, omdat u van mij (maandelijks) een gespecificeerde factuur ontvangt.

Referenties

Heb ik uw interesse gewekt? Neem contact op!