Handgemaakt keramiek als relatiegeschenk?

Handgemaakt keramiek als relatiegeschenk?

Tijdens mijn opdracht bij Relined B.V. dit jaar heb ik weer een groep leuke collega’s leren kennen. Eén daarvan is Angelique Verkaik. Haar carrière ligt echt in de IT- & fiberwereld, maar daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf in Keramiek; haar passie ligt bij het draaien. Ze exposeert, bijvoorbeeld tijdens Kunstroute Culemborg eind oktober ‘22, vólgt workshops bij grote namen om nieuwe technieken te leren en gééft workshops aan enthousiaste hobbyisten.

Behalve dat Angelique een fijne collega is om mee te werken en het leuk is om haar op sociale media te volgen, werd ik getriggerd door haar nieuwste posts op LinkedIn en Instagram. Haar twee werelden (Relined en keramiek) smolten even samen. Ze heeft een schitterende vaas gemaakt voor Relined, welke cadeau is gegeven aan één van hun partners ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum. Daarnaast draait ze enkele schalen waarin het logo van Relined wordt verwerkt. Deze worden ingezet op een belangrijk event: Capacity Europe in Londen, dit najaar.

Twee geweldige voorbeelden van hoe keramiek niet alleen mooi of praktisch is voor thuis, maar ook hoe het zakelijk kan worden ingezet: een met de hand op maat gemaakt relatiegeschenk of als eyecatcher bij een bedrijfspresentatie. Ben je getriggerd? Neem anders eens contact op met Angelique: Keramiekvanangelique.nl