Geïnspireerd door een vraag van mijn boekhouder – I

Geïnspireerd door een vraag van mijn boekhouder – I

I.v.m. de jaarafsluiting van 2020 voor mijn bedrijf had mijn boekhouder enkele vragen voor mij. Daardoor moest ik even nadenken over afgelopen jaar en kwam ik tot de conclusie dat het (voor ons allemaal) niet alleen maar een moeilijk, spannend en verdrietig jaar was door Corona en alle Corona-maatregelen. Er waren absoluut ook lichtpuntjes en mooie momenten. Die zijn voor iedereen verschillend. En ze blijven ook niet altijd hangen. Daarom, voor de balans – én met dank aan mijn boekhouder 😊 – een klein overzicht van de positieve punten voor mij en mijn bedrijf, in drie #Berichten. Dit is deel I.

  • Leuke opdrachten die de hele range aan secretariaatswerkzaamheden bestrijken (lees ook even het #Bericht van 2 april jl.). Juist dit maakt voor mij freelance werken zo leuk. Daardoor had ik ook contact met vrienden, mijn netwerk, nieuwe mensen en oud-collega’s. (Gelukkig niet alleen digitaal, want hoe handig dat ook is; energie komt van elkaar in het echt ontmoeten. Gelukkig kan dat ook Corona-proof.)
  • Trainingen/workshops en een interessante lezing.
  • Mooie, interessante en leuke diensten & producten die ik tegenkwam, die weer inspiratie gaven voor nieuwe Insider Tips en #Berichten. En bezig zijn met Insider Tips geeft mij altijd veel energie. Ze brengen me leuke contacten met bevlogen mensen én tips die ik heel graag deel met jullie. Want hiermee kan ik jou misschien helpen omdat je net op zoek bent naar…