Festival Parade Vrij! #WeCare

Festival Parade Vrij! #WeCare

Over ruim een week, op zondag 10 april a.s., is het zover: festival Parade Vrij!

De voorbereidingen zijn een flinke tijd geleden gestart maar werden op een laag pitje gezet toen corona de wereld overnam. Maar op dit moment, in het voorjaar van 2022, zijn de restricties opgeheven en zijn we vrij om weer te doen waar we gelukkig van worden. In #berichten kon je al lezen dat ik sinds november weer terug ben ‘op het nest’ bij The Business Factory, om o.a. #WeCare te helpen bij het organiseren van dit festival. En dat is een van de dingen waar ik erg gelukkig van wordt.

Festival Parade Vrij! vindt plaats in en om De Krachtcentrale aan de Havenstraat in Huizen. Een geweldige, inspirerende, plek die je kunt herkennen van mijn kerstfilmpje van afgelopen december 😉 Er is op 10 april een héél breed programma en het is voor álle leeftijden. Er is een kinderplein met allerlei activiteiten, een food-court met leuke foodtrucks & food-stalls, een podium met de hele dag door optredens, een kunstwedstrijd, een cocktaillounge met live DJ, er zijn sprekers, er is cabaret en nog veel meer! Toegang via kaartverkoop en dit geeft de hele dag door vrij toegang tot álle programmaonderdelen! Voor alle horeca is er een aparte muntverkoop. De lokale media heeft ons festival al gespot: je vindt ons o.a. in visitgooivecht.nl en in het Noordhollands Dagblad.

Belangrijk weetje: een deel van de kaartopbrengst gaat naar stichting Reout. Een stichting die zich op verschillende manieren inzet voor jongeren en gezinnen in Huizen e.o. die het financieel zwaar hebben. Via de link hierboven vind je niet alleen het hele programma en een linkje naar de kaartverkoop, maar ook informatie over Reout.

Dus: check de site, veeg je agenda leeg op 10 april en kom je – samen met je gezin, je familie, vrienden en/of je buren – uitleven op Parade Vrij! Zie je dan!