“EXTRA EXTRA, READ ALL ABOUT IT!” – Over mijn nieuwe referentie en andere nieuwtjes

“EXTRA EXTRA, READ ALL ABOUT IT!” – Over mijn nieuwe referentie en andere nieuwtjes

18/10/2022: Een mooie nieuwe referentie (kijk bij Testimonials, op de hoofdpagina), bijna mijn laatste werkdag bij Relined B.V. (de verrassende opdracht die drie maanden zou duren maar uitliep tot een jaar), nieuws over een van mijn oorspronkelijke én mijn nieuwe Insiders Tip (zoek je nog een gepersonaliseerd relatie- of eindejaarsgeschenk?) Binnenkort berichten over mijn bijzondere nieuwe opdrachtgevers (twee maar liefst) én de sneak-preview voor het nieuwe kerstfilmpje dat weer gelinkt wordt aan mijn zakelijke kerstkaart. (Herinner je je de vorige filmpjes nog?)

Dit is heel in het kort wat er deze weken allemaal speelt. Kom af en toe even langs, hier op de website, en met een beetje geluk doe je nieuwe ideeën op voor groen in en rondom jouw bedrijf, voor originele relatie- of eindejaarsgeschenken (allemaal handgemaakt & gepersonaliseerd en van hoge kwaliteit), doe je alvast een beetje kerstsfeer op óf is dit je reminder dat je mij nog even wilde vragen je te helpen omdat je eigenlijk wel wat assistentie kunt gebruiken (klik op de button hiernaast). Tot snel!