Madame de Pompadour, Vintage Hairstyling.
16036
post-template-default,single,single-post,postid-16036,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Madame de Pompadour, Vintage Hairstyling.

Madame de Pompadour, Vintage Hairstyling.

“For all your cuts, coloring, styling and more.”

Om de zoveel maanden ben ik – al jaren – weer blij dat ik naar de kapper mag. Want ik heb een geweldige kapper waar ik blind op kan vertrouwen: Madame de Pompadour, Vintage Hairstyling in Utrecht. De zaak is vintage, de sfeer is warm en bijzonder, (soms ook een tikkie gek en ‘over the top’) maar áltijd voel ik me daar welkom. Het team is divers en bestaat uit stuk voor stuk ervaren professionals met een eigen stijl, die écht verstand van zaken hebben en allemaal hun eigen specialiteit hebben. ’20, ’30, ’40, ’50, cuts, coloring, styling, make-up, barber, workshops, styling, events of je huwelijk: je wilt echt eerst even met Madame overleggen!”